مراسم ازدواج دختر شایسته ایران با وزیر دفاع کانادانازنین افشین جم متولد ایران است و به همراه خانواده خود در دهه ۱۹۷۰ به کانادا مهاجرت کرد. به گزارش سه نسل، وی توانست عنوان دختر شایسته کانادا را در سال ۲۰۰۳ کسب کند و در همان سال در مسابقات میس ورلد که در شهر سانیا در کشور چین برگزار میشد شرکت کرد و پس از روزانا دیویسون (نماینده ایرلند) به مقام دوم رسید.
البته ناگفته نماند که وی سوابقی در امور خوانندگی و بازیگری نیز دارد. خانم افشین جم حدود ۷ سال پیش با مک کی آشنا شد. وی فارق التحصیل در رشته روابط بین الملل است و در زمینه امور حقوق بشر، فعالیت می کند. مک کی از اشتیاق خود برای ازدواج با خانم نازنین افشین جم در وبلاگ شخصی خود خبر داده بود و در ادامه افزود، من دوست دارم مراسم عروسی بصورت کاملا خصوصی و با حضور خانواده و اقوام برگزار شود.
سرانجام خانم نازنین افشین جم ۳۲ ساله روز چهار شنبه ۴ ژانویه ۲۰۱۲ در کشور مکزیک با پیتر مک کی ۴۶ ساله ازدواج کرد.
نظرات شما عزیزان:
توسعه اقتصادی اقتصاد در دنیا درباره وبلاگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پيوندها
![]() نويسندگان |
|||||
![]() |